background

За нас

4Trackit е веб-страница и апликација обезбедува услуги за следење пакети низ целиот свет.

Зошто би сакале да користите 4Trackit?

4Trackit се обидува да го олесни процесот на следење на пакетите, можеби ќе сакате да го користите 4Trackit ако купувате од онлајн продавници, каде што 4Trackit ви помага да следите толку многу пакети истовремено следење на пакети сè-во-едно.


Сè што ви е потребно за да следите пакет со 4Trackit е број за следење. Овој број за следење можете да го добиете од продавачот, веднаш продавачот да го испрати бројот за следење преку е-пошта или во вашата фактура.


Веб-страницата и апликацијата 4Trackit се преведени на неколку јазици, така што повеќето корисници можат лесно да ги користат, бидејќи може да ги преведе и резултатите од следењето за да можете да го разберете статусот на вашите пратки.


Посетете ја нашата страница со ЧПП за повеќе информации. Најчесто поставувани прашања