Platforma më e mirë për ndjekjen e dërgesave

background

GJURMIMI I PAKETAVE NDËRKOMBËTARE

Ju mund të gjurmoni dërgesat dhe pakot që u dërgoni klientëve tuaj ose që keni blerë përmes dyqaneve online si AliExpress, eBay, banggood dhe Gearbest ... etj, ose që keni blerë nga faqet me shumicë si Alibaba, si dhe postare globale gjurmimi i shërbimeve dhe dërgesat ndërkombëtare, e gjithë kjo dhe më shumë duke përdorur shërbimin tonë të përcjelljes së paketave

TRANSPORTET DHE SHËRBIMET POSTARE GLOBALE

Transportuesi është një kompani përgjegjëse për dërgimin e mallrave nga toka, uji ose ajri, qofshin ato letra ose dokumente të shkruara, kuti ose pako. Dhe dërgojini ato në vende specifike në mbarë botën. Në formularin e mëposhtëm ka disa transportues dhe shërbime postare të njohura që mund të lexoni temën e plotë për çdo transportues duke klikuar njërën prej tyre, gjithashtu mund të gjurmoni cilindo prej tyre duke përdorur shërbimin tonë të përcjelljes së paketave

Transportuesit më të njohur të gjurmuar

ÇFARË ËSHTË 4TRACKIT?

4TRACKIT është një platformë për përcjelljen e paketave. ju lejon të gjurmoni shërbimet postare globale dhe shërbimet e postës së shpejtë si FedEx, DHL Express, TNT, UPS. Si dhe shumë transportues ndërkombëtarë si ARAMEX, GLS, TOLL, DPD. Ai gjithashtu mbështet shumë operatorë kryesorë të njohur që përdorin shumica e faqeve të tregtisë elektronike si Alibaba, Aliexpress, ebay, Banggood, Gearbest ... etj.

SI TË GJURMOJ PAKETET E MIJA?

Gjëja e mirë që dëshironi të dëgjoni është se mund t'i gjurmoni dërgesat tuaja vetëm duke futur numrin tuaj të ndjekjes në fushën e mësipërme, më pas klikoni në butonin Track. Ju nuk keni nevojë të merrni me mend emrin e transportuesit ose të pyesni shitësin emrin e transportuesit, me ne mund të kurseni kohën tuaj dhe t'i gjurmoni drejtpërdrejt pakot, sepse ne kemi një sistem të zbulimit automatik që ndihmon në zbulimin dhe shfaqjen e transportuesit ju rezultati i gjurmimit.

ÇFARË ËSHTË NJË NUMËR GJYQUES?

Numri gjurmues është një numër që i caktohet paketës kur ato dërgohen. Numri i përcjelljes është i dobishëm për të ditur vendndodhjen e dërgesave të ndjeshme ndaj kohës. numri gjurmues është një identifikues unik i përbërë zakonisht nga numra, shkronja ose të dyja, të caktuara për një paketë ose paketë. Numri i përcjelljes zakonisht shtypet në etiketën e transportit si një barkod që mund të skanohet nga kushdo që ka një skaner barkodi.

TRANSPORTET DHE SHËRBIMET POSTARE GLOBALE

Vizitoni faqen tonë të karrierës për të parë të gjithë operatorët e mbështetur dhe shërbimet postare. Ne ofrojmë gjithashtu përkthim të rezultateve në mënyrë që të kuptoni rezultatet tuaja të gjurmimit.

background

FAQET KRYESORE TË E-TREGTIVE

    • +900Gjurmo deri në 900 operatorë në mbarë botën
    • Zbulo automatikisht operatorin e transportit
    • Platforma shumëgjuhëshe
    • Një platformë gjurmimi e lehtë për t'u përdorur