Најдобра платформа за следење на пратки

background

СЛЕДЕЊЕ НА МЕЃУНАРОДЕН ПАКЕТ

Можете да ги следите пратките и пакетите што ги испраќате до вашите клиенти или што сте ги купиле преку онлајн продавници како што се AliExpress, eBay, banggood и Gearbest ... итн, или што сте ги купиле од сајтови на големо како што се Alibaba, како и глобални поштенски следење на услуги и меѓународни пратки, сето ова и повеќе со користење на нашата услуга за следење пакети

ПРЕВОЗНИЦИ И ГЛОБАЛНИ ПОШТЕНИ УСЛУГИ

Превозникот е компанија одговорна за испорака на стоки по копно, вода или воздух, без разлика дали се работи за писмени писма или документи или кутии или пакети. И доставете ги на одредени локации низ светот. Во формата подолу има некои популарни превозници и поштенски услуги што можете да ги прочитате целата тема за секој превозник со кликнување на еден од нив, исто така можете да следите кој било од нив користејќи ја нашата услуга за следење пакети

Најпопуларните следени оператори

ШТО Е 4TRACKIT?

4TRACKIT е платформа за следење пакети. ви овозможува да ги следите глобалните поштенски услуги и услугите за брза пошта како што се FedEx, DHL Express, TNT, UPS. Како и многу меѓународни превозници како што се ARAMEX, GLS, TOLL, DPD. Исто така, поддржува многу главни популарни оператори што ги користат повеќето веб-страници за е-трговија, како што се Alibaba, Aliexpress, ebay, Banggood, Gearbest ... итн.

КАКО ДА ГИ СЛЕДАМ МОИТЕ ПАКЕТИ?

Добрата работа што сакате да ја слушнете е дека можете да ги следите вашите пратки само со внесување на вашиот број за следење во полето погоре, а потоа кликнете на копчето Следи. Не треба да го погодувате името на превозникот или да го прашате продавачот за името на превозникот, со нас можете да заштедите време и директно да ги следите пакетите, бидејќи имаме систем за автоматско откривање што помага во откривање на превозникот и прикажување вие резултатот од следењето.

ШТО Е БРОЈ ЗА СЛЕДЕЊЕ?

Бројот за следење е број доделен на пакетот кога тие се испраќаат. Бројот за следење е корисен за да се знае локацијата на испораките чувствителни на време. бројот за следење е единствен идентификатор кој обично се состои од броеви, букви или и двете, доделени на пакет или пакет. Бројот за следење обично се печати на етикетата за испорака како бар-код што може да го скенира секој што има скенер за бар код.

ПРЕВОЗНИЦИ И ГЛОБАЛНИ ПОШТЕНИ УСЛУГИ

Посетете ја нашата страница за кариера за да ги видите сите поддржани оператори и поштенски услуги. Ние исто така обезбедуваме превод на резултатите за да можете да ги разберете резултатите од следењето.

background

ТОП ВЕБ СТРАНИЦИ ЗА Е-КОМЕРЦИЈА

    • +900Следете до 900 оператор низ целиот свет
    • Автоматско откривање на превозникот
    • Повеќејазична платформа
    • Лесна за употреба платформа за следење